NEWS


Kultainen Venla 2023 -shortlistat julkistettu!!

Kultainen Venla -esituomaristot ovat arvioineet vuoden 2023 tv-ohjelmia ja tekijöitä, sekä äänestäneet shortlistat Kultainen Venla -kilpailuun ilmoitetuista töistä. Tv-alan ammattilaisista koostuva Televisioakatemia ry:n jäsenistö äänestää voittajat esituomaristojen laatimien shortlistojen pohjalta.

Suomen kaunein koti, kausi 12 (MTV Katsomo ja MTV3, Banijay Finland) menossa mukana!


Tero Pennaselle ei riitä, että keittiö on vain keittiö. Sisustusarkkitehti ja MTV3:n Suomen kaunein koti -tuomari haluaa huoneella olevan sielu.

"Keittiö on minulle äärimmäisen tärkeä paikka, se on meidän kodin keskipiste", Tero kertoo. "Se on kovassa käytössä aina aamiaisesta iltapalaan. Siellä istutaan yhdessä, nauretaan, pussataan ja itketään. Koska tila on niin läsnä kaikessa elämässä, ei voi olla yhdentekevää millainen se on. Mielestäni tämä seikka antaa perspektiiviä - keittiöön kannattaa panostaa."


Tero Pennanen nähdään tulevana syksynä MTV3:lla ja MTV Katsomossa Suomen kaunein koti -ohjelman tuomarin roolissaan. Tulevalla kaudella nähdään koteja, jossa yksilöllisyys ja toimivuus kohtaavat. Tasapainoillaan värien, muotojen ja tekstuurin välillä, luoden tiloja, jotka kertovat asukkaiden tarinoita. Sarjaa alkaa tiistaina 29. elokuuta klo. 20:00.

Jakso 1: Urbaania värikkyyttä

Kausi 12, 1/12. Turun, Jyväskylän ja Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitsevat kerrostaloasunnot ovat iloisen värikkäitä, uniikkeja ja persoonallisia koteja. Näissä alle 70 neliön asunnoissa on yhdistelty eri tyylisuuntien kalusteita ja esineitä rohkealla otteella oman maun mukaan. Urbaanin värikäs tunnelma hurmaa tuomarit omintakeisuudellaan, leikkisyydellään ja yllättävyydellään.studioteropennanen

New issue is out @scan_magazine!
Design Studio of the Month. 
Studio Tero Pennanen: Design with creative flair. 
Link in bio.


Suomen kaunein koti -ohjelmastakin tuttu sisustusarkkitehti Tero Pennanen pohtii lauantain ja sunnuntain puheenvuorossaan, kuinka asumme ja miksi asumme juuri näin.

Sisustusarkkitehti ja muusikko Tero Pennanen asuu idyllisessä Espoon Nuuksiossa järvien ja metsien keskellä. Pennasen perheelle koti on tärkeä turvasatama, jossa jokaisen tulee viihtyä omalla tavallaan. Uudehkoa hirsitaloa työstetään jatkuvasti enemmän perheen näköiseksi, ja viimeisimpänä arkkitehtuurisesti vaativaa tilaa ehostettiin Gradon KIDE-portailla.


studioteropennanen

Posted @withrepost • @tero_pennanen Come and listen to a discussion about music and interior architecture.
Interviewer: Paula Jokimies

YLE Radio Suomi, Sunday 16th October 2022 ⏰ 14:00-15:00


"Vaaleanpunainen maali on hieman sama kuin nakkikioski jono yöllä. Turpaan tulee." Tällä kohden viikonloppua! 😅🌭
Kiitos hauskasta keskustelusta: #jessekuparinen
@iltalehti #lifestyle #nakkikioski #vaaleanpunainen