Ääni, kuva ja valo

Tero Pennanen toimii musiikkialalla säveltäjänä, sovittajana ja muusikkona. Hän on toiminut äänisuunnittelijana elokuvien äänituotantoproduktioissa ja sitä kautta kiinnostunut tilaäänestä arkkitehtuurissa sekä erilaisista vaativista AV-ratkaisuista mm. yritysten showroomeissa.


dflgkjdflkgjsldk

dlkgjlsdkfjgldskj

sdfkljgdlfkgjdlkfj

Ääni, kuva ja valo

Olemme erikoistuneet ääni-, video-, valaistus- ja näyttelykeskusten suunnitteluun ja integrointiin.

Audiovisuaaliset järjestelmät antavat mahdollisuuden luoda vähittäiskauppaan tai vaikka kauppakeskukseen jotain uutta. Korkeatasoisella suunnittelulla - unet voidaan kääntää, purkaa ja toteuttaa. Pyrkimyksemme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Löydämme asiakkaan toiveita ja käyttötarkoitusta parhaiten palvelevan ratkaisun. Hyödynnämme alan viimeisintä teknologiaa ja kaikki on mahdollista, kun asiat huomioidaan projektin alkumetreillä.

Auditoriot, koulutus- ja kokoustilat ja neuvotteluhuoneet edellyttävät toimivia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä, jotta esitysten esittäminen on yksikertaista, tehokasta ja vaivatonta. Työskentelemme asiakkaamme apuna ja konsulttina kun suunnitelmat on aika ratkaista ja toteuttaa.